• gratis verzending vanaf 75€
  • voor 12u besteld zelfde dag verzonden/afhalen indien anders vermeld
  • ophalen mogelijk

Resin Star is de webshop voor al je plotter benodigdheden en blanco artikelen. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf die iedereen steeds te woord staat met raad en daad. Wij streven er naar om steeds onze webshop uit te berieden met leuke en blanco artikelen. Heb je vragen?  Contacteer ons gerust wij maken met plezier tijd voor je vrij om je te begeleiden en je op weg  te helpen.

 

Wens je artikelen te komen ophalen? Dat kan je mag me gerust een mail sturen of even bellen en dan maken we een afspraak.

 

Grote bestelling vinyl/Flex nodig of aan blanco producten? Neem gerust contact voor een prijs op maat.

 

Epoxy & Wood art op bestelling .

 

Gepersonaliseerde geschenken hebben een langere levertijd. wil je graag weten wanneer jouw item klaar zou zijn mag je me steeds eerst bellen. Wij doen ons best om alles binnen een redelijke termijn te leveren. Voor grote bestellingen gelieve eerste te bellen voor de levertijd.

 

Voor geboorte geschenken of speciale gelegenheden gelieve ons steeds te bellen voor een vlotte service en uitwerking van jouw wensen. Zo kunnen wij steeds een optimale service aanbieden.

 

Wij leveren aan België , Nederland , Duitsland.

 

Levertijd 2-3 dagen tenzij anders vermeld. meestal hanteren wij een snelle levertijd indien op voorraad voor 12u besteld zelfde dag verzonden. Wil je zeker zijn van de levertijd neem even contact met ons op om misverstanden te vermijden.

 

Covid maatregelen: gelieve rekening te houden dat de levertijd soms kan vertragen  buiten onze wil door drukte bij de koerierdienst. Alvast onze excuses voor het ongemak.